22 Şubat 2015 Pazar

Tavsiye meleğiyim artık..

Merhabalarr bir blogger arkadaşımın  yayınlamış olduğu, tavsiye meleği adlı yazısını (izmirleydisi) okuduktan sonra küçük bir araştırma yaptım.gayet iyi bir pazarlama tekniğini oluşturulmuş,güvenli ve eğlenceli bir iş olduğunu gördüm. tavsiyekanali.com nedir?

tavsiyekanali.com, paylaşmayı seven, tavsiyenin gücüne inanan Tavsiye Melekleri’ni buluşturan eğlenceli bir platformdur. tavsiyekanali.com, dünyanın en eski, en çok işe yarayan ve en keyifli pazarlama metodu olan Ağızdan Ağıza Pazarlama kampanyalarına katılmak isteyen gönüllü Tavsiye Melekleri’nden oluşan özgür bir ağdır.
Yeni çıkan ürünleri ilk sen deneyecek, test edecek, yeniliklerden herkesten önce sen haberdar olacaksın. Ve bütün bunlar için hiçbir ücret ödemeyeceksin. Seçkin bir melekler topluluğunun gönüllü üyesi olarak kendini çok daha özel ve önemli hissedeceksin. Herhangi bir tüketicinin sahip olmadığı güçlere kavuşacak, değerli tavsiyelerinle sadece çevreni değil pazarlama zincirinin tüm halkalarını etkileyebileceksin. Unutma sen sıradan bir tüketici değil, kitleleri etkileyebilecek güce sahip bir Tavsiye Meleği’sin.Daha fazla ayrıntı için https://www.tavsiyekanali.com/Kampanyalar.aspx adresine girebilirsiniz.

4 yorum:

  1. Eğlenceli gibi Görünüyor :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet sende yapabilirsin :) logoya tıkla hemen uye ol guzel olacak :)

      Sil
  2. Merhaba, blog keşif etkinliğinden blogunu keşfettim ve takibe aldım:)
    bende bloguma beklerim
    yesilrimel.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Thanks for taking the time to discuss this, I feel strongly about it and love
    King Size Male Enhancement understanding far more on this topic. If achievable, as you acquire knowledge, would you thoughts updating your blog with additional information? It is extremely useful for me.Acai berry helping many in loss weight loss.http://www.healthcaresdiscussion.com/king-size-male-enhancement/


    YanıtlaSil