5 Mart 2015 Perşembe

Zevkler ve renkler dünyası

"Zevkler ve renkler tartışılmaz" demişler atalarımız. İyi ki demişler, çoğu zaman çevremizdekilere, bu etek ile bu kazak olur mu ? O pantolonun üstüne o gömleği niye giymiş acaba ?  diyerek konuşuyoruz. Tabi hemen sonrasında zevklerin ve renklerin tartışılamayacağı konusuna gelip olayı bağlıyoruz.Her insanın kendini tanıması, modası,kendi penceresi olmalı diye düşünüyorum.Gelelim benim pencereme,İlk görüşte beğendim parçaları almayı tercih ediyorum o anda kafamda kombini oluşturduysam aldım gitti demektir.leopar kalp ben :) zaten diyerek o konuya daha sonra ayrıntılı geleceğimi söylemek isterim. panço kazaklar bu sene her yerde karşımıza çıkıyor.zira ben sadece renginden dolayı edindim.gömlekle yada gömleksiz oldukça rahat kullanabilirsiniz.ben iki yada en fazla üç renk kombinler seviyorum kontrast olmak kaydıyla tabiki de,sizde günlük hayatınızda böyle bir kombine yer verebilirsiniz.

                               











             Panço :Love my bady                                                       Gömlek: Stradivarius
            Ayakkabı:Mkn ayakkabı 
            Çanta: İnstagram: Eceninbutiği 
            Jean: Lcw

6 yorum:

  1. Panço hariç diğerlerini beğendim desem ayıp olmaz değil mi? :) Özellikle ayakkabılarına bayıldım, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Kıyafet gayet hoş. Kolyenizin uzun oluşu dogru belki ucundaki obje biraz daha büyük olabilirdi. Küpeleriniz yüzünuze uygun. Başarılar dilerim.
    http:// takimodam.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  3. Kombinizi beğendim :) çok yakışmış :) Bence fotoğraflarınızı biraz daha büyütmelisiniz o zaman daha iyi olur :)

    YanıtlaSil