8 Şubat 2016 Pazartesi

Basit stil önerileri

Güzel giyinmek,tarz sahibi olmak,şık,stil sahibi gibi terimlerin buluşma noktasi ilk olarak orantıdan geçer.
Seçtiğiniz kıyafetlerin fiyatı yada markası vücudunuza uygunluğu kadar prim yapmaz. Yani sizi daha ince ve uzun gösterecek tercihler yapmalısınız. Proporsiyon çok önemlidir.
Klasik parçalar seçin herşeyle kombinlenecek uyumlu istediğiniz doğrultuda fark yaratacak kıyafetlerle   kendi birikiminizi oluşturmuş olursunuz. Öncelikle stilinizde bir yıldız parça seçin diğer kıyafetleriniz o parçanın önüne çok geçmesin.  Sade  kombinler yapıp mesela; sadece aksesuarlarınızla hatta makyajınızla şıklığı yakalayın. Herşeyi üst üste takmayın. Böylelikle deli kızın  çeyizi tabirine yaklaşmamış olursunuz. Bazen sadece saçınızla bile ön plana çıkabilirsiniz.
Tarzınız sizi yansıtmalı, başkalarını değil örnek almak başka taklit etmek başka kendinizden de birşeyler katın ki sizinle uyumlu olsun. Moda diye her çıkanı alıp giymeyin öncelikle vücudunuzu tanıyın ona göre parçalar seçin. Başkasında gördüğünüz her şey size olmayabilir. Seçici olun herşeyi almakla stil sahibi olunmaz. Mağazalardaki cansız mankenlerden farkınız olsun kıyafetleri, markaları değil ruhunuzu yansıtın.
Tarzınızın arkasında durun. Kendinize objektif olun.içinizdeki güzelliğin stilinize yansıması dileğiyle.










1 yorum:

  1. ya sen sen sen var ya nasılda içimden geçenleri bulup yakıştırıyosun, harikasın bayıldım:)

    YanıtlaSil